REGGAE JUWEELTJES

Reggae Cornerstones, Live & Direct op het podium gebracht door The Hague Reggae All Stars .

Reggae Cornerstones zijn songs die belangrijk zijn in de ontwikkeling van de Reggae. Reggae juweeltjes van helden en legendes als Bob Marley, Burning Spear, Max Romeo,The Abyssinians, John Holt, Justin Hinds, Yellowman, Sly & Robbie en vele anderen.

The Hague Reggae All Stars bestaat uit muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Muzikanten en zangers als Kees King Size, Apache Nes One, Ronny Rootz, Livin Blues legend Niko Christiansen, K.O.Brass (Kyteman) Patrick Votrian. Daarnaast de vaste kern; Finghas is een zeer gewilde Jazz pianist. Riddm is een inventieve rhythm gitarist. Perc is een uitstekende percussionist die veel ervaring heeft met Braziliaanse muziek. Ben is een rotsvaste all round bassist en heeft zelfs nog een gouden stuiver gewonnen! En natuurlijk achter de drums de oprichter van The Hague Reggae All Stars, de onnavolgbare STiX Reggae.

STiX die op zijn 16e verjaardag in de Houtrusthallen in Den Haag een optreden meemaakte van Bob Marley & The Wailers met in het voorprogramma Rico Rodriquez, wist toen wat zijn missie in het leven is: Reggae spelen. STiX begon als Reggae DJ op een illegaal radiostation, zijn eerste band als drummer was The Knoflocks en hij werd al snel gevraagd door de charismatische Haagse zanger Kees King Size om in zijn band te komen spelen: King Size & The Walkman.

In de jaren 80 heeft The Walkman zelfs nog Reggae legende Desmond Dekker bijgestaan als backing band tijdens zijn tournee. Desmond Dekker staat te boek als de ontdekker van Bob Marley. Desmond Dekker had een van de eerste wereldwijde Reggae hits met Israelites. The Walkman had veel succes in het club circuit en heeft op vele belangrijke festivals en legendarische podia geschitterd met eigen repertoire. The Walkman was regelmatig op radio en TV.

Energieke Roots Rock Reggae van The Hague Reggae All Stars geblend met Blues, Jazz en Soul with love from the city of peace, justice and reggae,The Hague, Holland.

Het album “Reggae Cornerstones” is in de maak en de eerste single van dit album is “Stop That Train”. Stop That Train is in de jaren 80 bekend gemaakt door Clint Eastwood & General Saint. Keith & Tex hadden er een Rocksteady hit mee in de jaren 70, Scotty had met Draw Your Brakes op dit riddim een hit in de film en album van The Harder They Come, als eerste hadden The Spanishtonians er een Ska hit mee in de jaren 60.

Het dak gaat er af met dit energieke Reggae leger!
The Hague Reggae All Stars een TOP live Reggae ervaring!